Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyire normális hogy teljes...

Mennyire normális hogy teljes gyomoreltávolítás után pár falat után nem bír enni valaki?

Figyelt kérdés
Bátyámnak teljesen el kellett daganat miatt távolítania a gyomrát így a nyelőcsővet a vékonybéllel kötötték össze, 42 éves, mire számíthatunk? orvosok semmit nem mondanak
tegnap 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Mi az, hogy nem mondanak semmit? És ezt hagyjátok? Inkább tájékozódtok a gyakorin? Jó lesz az úgy? Háziorvos esetleg?

Én mennék a betegjogi képviselőhöz, igazgatóhoz, bárhová, ha nem kapnám meg a megfelelő felvilágosítást, főleg ilyen fontos ügyben.

Egyébként igen, normális, gyakorlatilag nincs gyomra. Tápszert kap?

tegnap 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:
1. Nem kap, azt mondják próbáljon enni
tegnap 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

1-es vagyok:

[link]

tegnap 11:09
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
85%
Nekem ez fura, kell a tájékoztatás ilyen esetben. El nem tudom képzelni, hogy nem mondtak semmit.
tegnap 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
63%

Biztosan kapott tájékoztatást. Ennél kevésbé durva műtéteknél is elmondják, hogy utána mit lehet enni, mit nem, mennyi ideig, stb., minden hasi műtétnél.

Az lehet, hogy nehezen megy neki, de biztosan jobb lesz. Ha nem és sokat fogy, akkor gondolom, kap felnőtt tápszert.

tegnap 11:40
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

De durva, nem is tudtam, hogy van akinek teljesen kiveszik a gyomrát. O.o amit írsz, a cikk alapján is teljesen normális sajnos, át kell állni az étkezéssel, ivással egy teljesen új rendszerre:

[link]

tegnap 12:02
 7/8 A kérdező kommentje:
6. Sajnos daganatnál majdnem mindig kiveszik
tegnap 14:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Járjon vitamin injekció kúrára is és érdemes lenne megtanulnia, hogy hogyan kell magának beadnia.
tegnap 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!