Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi történik ha valaki éppen...

Mi történik ha valaki éppen betegség alatt szül?

Figyelt kérdés

Pár nap/hét múlva be fog indulni a szülésem, de pont most van a környezetemben a legtöbb influenzás, többféle járvány is van, és nagy az esély rá hogy én is beteg leszek. Ez mennyiben befolyásolná magát a szülést? Ha esetleg lázas is lennék, nem lenne túl veszélyes? Illetve utána a baba ugyanúgy velem lehetne?

Van itt olyan aki esetleg így szült, vagy tudja hogy hogyan kezelik az ilyesmit?

tegnap 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem fog beindulni a szülés, főleg hogy mint írtad, még pár hét hátra van.

A babát védi a placenta, nem lesz baja.

Mire eljön a szülés, addig bőven túl leszel rajta, ha mégsem, akkor észre sem fogod venni, hogy beteg vagy, mert más lesz a fókuszodban.

tegnap 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha beindul a szülés, akkor meg kell szülni, visszaút nincs. Nem szokott baj lenni belőle.

Én két nappal szülés után lettem lázas beteg, valszeg influenza volt. Olyan gyógyszert kaptam, ami nem kerül át az anyatejbe, így maszkban szoptattam.

Akkor még csak szoptatás idejére volt velünk a baba, külön voltak, másik teremben.

tegnap 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi történne? Megszülöd a gyereket.
tegnap 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Semennyire nem befolyásolja. Max még 💩abb lesz, mint alapból.
tegnap 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Betegen szülsz! Nem te leszel az első!!! A gyerek ki fog jutni! Kész!
ma 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!