Valaki valami tipp ez mi lehet? Még fiatal vagyok és kb nem tudom pontosan de 10 napja a semmiből elkezdtem köhögni semmi másom nem fáj csak köhögtem fehér nyákot köhögök fel de száraz köhögésem van eleinte kicsit álmatlan éjszakáim voltak de azóta
Orvos konkrétan megmondja neked, ha elmész hozzá, nem csak tippelgetni fog.
Azért az egészségeddel ne játszál már!
Ha a fájdalom tompa és inkább a hátra lokalizálódik, a tüdőgyulladás esélyesebb. Ha a mellkasi fájdalom idővel erősödik, illetve nagyobb lélegzetvételkor rosszabb, akkor mellhártyagyulladás is lehet (bordasérülést kizárva broncho-pulmonáris infekció talaján alakulhat ki).
Ez egy csúnya vírus most, ne vedd félvállról a gyenge tüneteket! Sokan abban a hitben vannak, hogy a gyenge, száraz köhögés és az orrfolyás hiánya a gyógyulás jele... pedig sokszor pont azt jelzi, hogy a betegség leszaladt az alsó légutakba.
A tüdőgyulladás kezdeti szakaszában nem feltétlenül barnás a köpet, lehet teljesen áttetsző, színtelen is, főleg vírusfertőzésnél.
Szóval, doki! Minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!