Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valaki valami tipp ez mi...

Valaki valami tipp ez mi lehet? Még fiatal vagyok és kb nem tudom pontosan de 10 napja a semmiből elkezdtem köhögni semmi másom nem fáj csak köhögtem fehér nyákot köhögök fel de száraz köhögésem van eleinte kicsit álmatlan éjszakáim voltak de azóta

Figyelt kérdés
Már jobban alszok éjszakánként étvágyam van közérzetem jó tegnao szédültem egy picit de ma már nem, zavart nem vagyok, a hátam és a mellkasom néha néha fájdogál legfőbbképp a hátam de az se mindíg, akit életkorom érdekel annak privátban leírhatom,[16] tudom hogy orvoshoz kéne fordulnom de most jelenleg nem rendel addíg gondoltam megkérdem tőletek.
tegnap 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Orvos konkrétan megmondja neked, ha elmész hozzá, nem csak tippelgetni fog.

Azért az egészségeddel ne játszál már!

tegnap 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Tüdőgyulladás..... Nagyon sokan szenvednek most ettől. Míg nem tudsz orvoshoz menni, vegyél köhögéscsillapítót (én Ambroxolt vettem) és köptetőt. Nekem is kb hasonló tüneteim voltak. Most olyan vírus van, ami azt okoz.
tegnap 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Ez már kb. a negyedik kérdésed erről... Mi lenne, ha elmennél orvoshoz, mi itt nem vagyunk azok???
tegnap 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
N-acetil ciszteint próbáld ki.
tegnap 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a fájdalom tompa és inkább a hátra lokalizálódik, a tüdőgyulladás esélyesebb. Ha a mellkasi fájdalom idővel erősödik, illetve nagyobb lélegzetvételkor rosszabb, akkor mellhártyagyulladás is lehet (bordasérülést kizárva broncho-pulmonáris infekció talaján alakulhat ki).

Ez egy csúnya vírus most, ne vedd félvállról a gyenge tüneteket! Sokan abban a hitben vannak, hogy a gyenge, száraz köhögés és az orrfolyás hiánya a gyógyulás jele... pedig sokszor pont azt jelzi, hogy a betegség leszaladt az alsó légutakba.

A tüdőgyulladás kezdeti szakaszában nem feltétlenül barnás a köpet, lehet teljesen áttetsző, színtelen is, főleg vírusfertőzésnél.

Szóval, doki! Minél hamarabb.

tegnap 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!