Mit tegyek vagy milyen orvoshoz menjek?
December 27-én hirtelen lett megfázásom.
1-2 nap torokfájás , hőemelkedés.
Kb 1-1,5 hét alatt lezajlott, ami ilyenkor van. Nagyon nem is volt orrdugulás, ami meglepő volt, mert az mindig van.. de most elég kevés alkalommal kellett orrot fújni, enyhe volt az eddigiekhez képest.
Viszont 3 hete köhögök és mèg mindig van letapadt váladèk vagy nem tudom mit érzek.
Próbáltam minden megfázásra való gyogyszert.. mind 5-600mg hatóanyagú dolgot.. kb semmit nem használtak.
Aztán mentem az orvoshoz írjon fel valamit a köhögésre. Herbion 7mg/ml..
Hát gondoltam magamban ha az 5-600 mg-os nem segített, majd a 7mg megváltja a világot. Semmit nem ért. Az orvos meg nem ad soha antibiotikumot, ezert sem rohantam egyből, mert felesleges. Úgy látom inkább a növényi alapú szarokra izgul, ami semmit nem ér nálam.
Próbáltam az ambroxol tewat.. de mar le telt a szedési idö es meg mindig azt erzem, hogy valami van a torkomban és mellette hangom sincs, nagyon lassan esetleg javul, mint ahogy a megfazas sem teljesen a gyogyszerektől mult el teljesen szerintem.
A háziorvost pont nem érdekli.. ha annyira figyelne, akkor már adott volna olyat, ami valóban hatna.
Ez volt vele az utolsó közös “munka” 2 éve is tavaszig voltam beteg, mert nem volt képes elegendő antibiotikumot adni. Akkor csodálatos módon véletlen adott. Elfogyott, még 2-3 napig jó lett volna szedni, elmúlt volna teljesen, de vissza jött minden, majd tavasszal elmúlt.
Szóval felesleges oda menni, ott ülni egész nap, hogy olyat fel írjon, ami full gyenge hatóanyagú és persze mind vény nélküli, amit az ő “segítsége” nélkül is kiválthatok.
Péntek óta valamivel tisztább a hangom.. lehet mire kapnék időpontot el is múlik.. jó lenne..
Ha köhögök nem jön fel semmi, minimális lehet a torokban, mert mindig kell köszörülni, de ilyenkor mintha jönne valami, de nem akar elfogyni.
Holnap kérek időpontot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!