A jobb hónaljban borsószemnyi vagy annál kisebb csomó. Nagy baj?
Pár napja éreztem egy kis csomót a hónaljamban kb a közepén, ami érintésre vagy a karom felemelésére fájt. Elmúlott a fájdalom viszont erősebben tapogatva még lehet érezni. Aztán tegnap ugyan abban a hónaljamban találtam egy másik dudort kicsit arrébb az előzőtöl, ami szintén ha hozzáérek vagy felemelem a karom húzódik fáj. Voltam laborba ( nem emiatt ) a verkepemben a fehérvérsejt 12 g/L volt a maximum 10 helyett. A neutrofil absz is 8 helyett 8,10 G/L volt. A Monocyta is 0,90 volt a 0,88 G/L helyett. Az eozinofil értéken alacsony volt 0,00 G/L
A vörösvértest 4,58 T/L az alsó határérték 4,70. A VVt süllyedés 13mm/H volt a maximum 10 helyett. Voltam háziorvosnal akit nem aggasztott a vérkép azt mondta valami kis gyulladás lehetett mert nem kiugrok az értékek.
Egyébként a jobb karomba meg december végén kaptam tetanusz elleni oltást szogbelepes miatt.
Ma megyek ultrahangra magánrendelésre. Addig is érdekelne volt valakinek hasonló sztorija? Ez rák lehet vagy inkább tényleg gyulladás?
Jó eséllyel egy nyirokcsomód van csak begyulladva, nem kizárt, hogy a szögbelépésed nyomán.
Nekem egyszer egy izzadságmirigy gyulladt be. Némi gyulladáscsökkentő, meg izzadásgátló hintőpor volt a megoldás, de emlékszem, már én is temettem magam 23 éves férfiként, na modnom, visz el a mellrák...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!