Fiam a mama házánál elkezdett vizet folyatni takarításhoz. A csövekben pangó víz, februar óta nem nyitotta senki a csapot. Főcsap nincs elzárva. Legionella veszély fenáll? Eleg hosszú a vízvezeték a bejövőtől.
Figyelt kérdés
Nagyon aggódom ahogy erről a baktériumról olvasok.tegnap 20:01
1/9 anonim válasza:
Engedje ki a vizet alaposan.
Ha nem issza meg, de takarít, baja nem lehet.
2/9 anonim válasza:
10 percig folyatja, vagy tovább, akkor átfolyik minden. Amúgy nem meginni akarja, padlót felmosni tökéletes.
3/9 A kérdező kommentje:
Márezeken túl vagyunk. 2 percet folyatta míg meleg nem lett. A legionella azt olvasom nem ivaskor okoz bajt, hanem belégzéskor. Az pedig bőven megvolt a szűk fürdőben
tegnap 20:14
4/9 anonim válasza:
Nem 2 percig kell, hanem tovább...
Ez hypochondria
5/9 anonim válasza:
Sohasem értettem az ilyen pánikoló embereket.
Nem lesz semmi bajod.
Azért nem aggódsz amikor bemész bármilyen légkondis helyre, hogy nem volt kitakarítva a klíma soha?Na attól elkaphatod a ettől biztosan nem.
Te ilyen kényszeres hipochonder vagy?
6/9 A kérdező kommentje:
En nem voltam.ott. ez délután volt. Nem tudtam, hogy kimegy a házhoz.
tegnap 20:27
7/9 anonim válasza:
De te képzelsz be ilyen baromságokat így te vagy az aki bocs hogy ezt írom debil gondolatokkal foglalkozik.
9/9 anonim válasza:
A legionella a meleg pangó vizet kedveli. Egy kihűlt házban nincs veszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!