Ezzel tennem kell valamit?
Figyelt kérdés
December 7e körül elkezdett fájni ahogy léptem mozogtam az alhasam alatt szúrt, de csak egyoldalt.
Az alhas alatt a lágyékban 2x akkora mint egy borsó kis csomó volt ott ami érintésre fájt és kemény volt
12-én decemberbe egyből mentem vele sebészetre
Ő konkrétan ki se tudta tapintani, megnézte a környékbeli ny.csomókat elküldött azzal hogy mindent jónak talàlt és hogy semmi
Na azóta már csak akkora mint egy fél borsó.. puhább és már csak inkább érzékeny de még mindig nem tűnt el teljesen.
Ha màr kisebb lett akkor ne foglalkozzak vele? Mennyi idő kellhet hogy teljesen elmúljon?
Így hogy azt se tudom mi..
20 éves lány vagyok.
tegnap 10:55
1/1 A kérdező kommentje:
Egyébként akkoriba sűrű vizelési ingerem volt de nem fájt a pisilés..
ez kb mostanra már teljesen elmúlt
tegnap 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!