Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Citrafleet-es tisztítás,...

Citrafleet-es tisztítás, kinek milyen hatásai voltak? Mellékhatások mennyire voltak durvák?

Figyelt kérdés
Ma késő délután lesz egy vastagbél és gyomor tükrözésem, kb 40 perce ittam meg az első citrafleet-et, de félek tőle. Még sosem volt ilyesmiben részem, ha volt is hasmenésem, viszonylag hamar helyrejött a dolog, de hashajtás még nem volt korábban

tegnap 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy csak kérdezek, de hol lehetséges ez,hogy aznap kezded a tisztítást,amikor a tükrözés van?

Nálunk csak úgy lehetséges, hogy reggelizel,utána már csak hashajtó másnap reggelig. És délelőtt van a vizsgálat. Én ezt túl hosszú időnek tartom,ezért nem merem vállalni a kolonoszkópiát. Pedig nagyon meg kellene csináltatni...

Sajnos nagyon félek, hogy leesik a cukrom és nem bírom ki kaja nélkül.

tegnap 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap még szabad volt ebédet és könnyű reggelit enni, viszont nekem muszáj volt vacsorára is ennem pár falatot a vércukrom miatt. Nem vagyok cukorbeteg, csak a probléma miatt amiért a tükrözést kell csinálni, az okoz vércukor ingadozást is. Ma még kora reggel ettem tényleg egy pár falatot és 8kor kezdődött az első adag, majd 13:00-kor lesz a második adag. Magánban csinálom, és az időpont pedig 18:30-kor lesz ma késő délután/este.
tegnap 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez így nem annyira félelmetes.
tegnap 12:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt kellemes érzés. Bódításban kértem, de az ég világon semmit sem éreztem a bódítóból, talán csak annyit, hogy mielőtt elkezdték a kotorászást, kicsit kezdtem ellazulni, de végig magamnál voltam, mintha mi sem történt volna. Utána saját lábamon mentem ki a váróba, úgy éreztem magam mint 2 pohár sör után. Pár perc múlva megkaptam az eredményeket, és a saját lábamon haza battyogtam, párom kiséretében. Még csak szédülni sem szédültem meg egy percre sem.
tegnap 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon bátor vagy! Remélem, minden rendben van!
tegnap 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De ebben a szituációban nem nagyon tudtam mást csinálni, mert a bódítónak nálam nem volt olyan hatása, mint más várakozó/lábadozó betegnek, akiket kérdeztem. Egyébként IBS-t állapítottak meg, szerencsére nincs egyéb komoly elváltozás, csak rendkívül fájdalmas emlékek.
ma 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!