Pista1979 kérdése:
Meddig fáj a végbélrepedésnél a székelés?
Figyelt kérdés
Meddig számítsak fájdalomra a végbél repedésnél? 5 napja használom a rectogesic krémet nappal, neogranormon kenőcsöt éjjel.Kb egy hónapja tart de csak karácsony tájékán jutottam el dokihoz.Van egy fájdalmas csomó a hátsó ivnél, gondolom az a seb.Most elkezdtem a kamilla ülőfürdőt, párom szerint vörös a végbelem körbe... Gondolom ezért is fáj mert görcsbe van. Valakinek volt már ilyen, mit javasoltok? Mivel nemrég voltam dokinál így legközelebb 2 hónap múlva mennék.tegnapelőtt 08:23
1/1 anonim válasza:
Nekem ilyennel levendulas kupot irt fel. Napi 3x kellett hasznalnom. 1 heten at.
Csomo nem volt.
A vegbelrepedesnel verzik.
A csomo az aranyer lesz neked. Arra en csak ujjal vissza szoktam nyomni es elmulik tole.
A pirossag: arra valo a neogranormon.
Az hamhiany. Azaz kisebesedett.
Megelozesre: tobb zoldseg gyumolcs,kevesebb liszt,cukor, tobb viz,futas. Mozgas nelkul a legjobb etrend is keves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!