Bubachangh kérdése:
Megszoktátok nézni a felköhögött váladékot?
Figyelt kérdés
Én általában meg szoktam, de amióta egyszer vért láttam benne, azóta mindig megnézem. Ennek már lassan 4 éva, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne nézzem meg. Az a furcsa, hogy csak egyszer köhögök, és abban tegnap ilyen árgás-barnás foltok is voltak.Voltam tüdőgyógyásznál, de nem talált semmit.dec. 31. 19:39
A kérdező szavazást indított:
Mindig
Szinte mindig
Gyakran
Néha
Egyszer-kétszer
Soha
Nem érdekel
6 szavazat
1/2 anonim válasza:
Igen. A k@kit is. Ez nem fétis vagy kényszer, hanem egy visszajelzés az ember egészségi állapotáról. Régen az orvosok a pịsit is megkóstolták diagnosztizálás miatt stb.
2/2 anonim válasza:
Fúj sosem. Ha egyszer is megnézném utána undorodnék tőle és nem nyelném le többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!