Ha nem veszek be antibiotikumot, akkor elmúlik egy idő után magától a betegség?
Figyelt kérdés
Ha a háziorvos ezt írja fel.dec. 30. 09:53
1/14 anonim válasza:
Súlyosbodhat. Kiserletezz nyugodtan, hajra!! De utana ne itt sirj!
2/14 anonim válasza:
Milyen betegség, mennyire jó az immunrendszered? Van olyan aki magától is meggyógyul, van aki belehal
3/14 A kérdező kommentje:
Két hónapja is felírt, mert torokfájással mentem hozzá, és a manduláimon voltak fehér foltok. Végig szedtem és egyáltalán nem segített, sőt, hiába szedtem probiotikumot is, szétcseszte a bélflórámat, ezáltal a hüvelyflórámat is és több, mint egy hónapig szenvedtem a hüvelyfertőzésektől, pedig egyből kezeltem. Aztán mivel nem jöttek le a foltok, elmentem fül orr gégészhez, aki mondta, hogy ezek vírus miatt alakultak ki és teljesen fölöslegesen szedtem az antibiotikumot. Most ugyanazok a tünetek. Elvileg amúgy se jó kéthavonta szedni...
dec. 30. 10:00
4/14 anonim válasza:
Elvileg sok mindentöl függ, lehet, hogy meggyógyulsz, de lehet, hogy annyira súlyos lesz az állapotod, hogy kórházban kötsz ki.
5/14 anonim válasza:
Juj de okos vagy! Minek írsz ide egyaltalan?? En ket antibio kurat csinaltam, mert az elso semmit nem ert. Nem kockaztattam. Te rettegj tovabb!!
6/14 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem.
Nekünk van orvos a családban, megnézi a torkunkat, meghallgat, kikérdez a tünetekről. Van akinek kétévben egyszer ír antibiotikumot, van akinek egyből.
El szokta mondani, hogy miért gondolja, hogy adni kell. Sokféle szempont van. Még egyszer se vontuk kétségbe, mert tudjuk, hogy ért hozzá.
8/14 anonim válasza:
Nem értem a mai napig az embereket mikor vírusos betegségük van mi a frásznak kell szedni antibiotikumot? Saját magatokkal csesztek ki. Unokatesómék az egész család 2-3 havonta vannak otthon hetekre mert ilyen olyan megfázásra már szedik az antibiotikumot. Minek? Nem kell csodálkozni hogy vírusra semmit nem használ. Plusz akkor sem kell csodálkozni hogy mikor kéne sem fog használni annyira hozzá szokik a szervezet. De szedjétek csak nyugodtan havonta ha akarjátok.
9/14 anonim válasza:
Kerdezo miert nem ful orr gegere mentel rogton? Nem ertem..ott megmondja, hogy virus vagy nem es nem irt kell ertetlenkedned. Fogd mahad menj el, hajra!!
10/14 anonim válasza:
8-as, talan azert mert lehet bakt is?:)) ugy latszik nem mindig tudjak megallapitani. Mondjuk ebben sz orszagban nem csoda, kulfoldon nem lacafacaznak, mert ertenek hozza:)) itt hogyismondjam..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!