Vesekő távozása feltétlenül fájdalommal jár?
Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt találtak UH-n egy kisebb vesekövet, de azóta sem adott magáról semmi jelet. Kehelyvégben van az akkori lelet szerint - már ha ez jelent valamit.tegnap 19:12
1/5 anonim válasza:
Nekem volt egy nagyon kicsi, annak a kipisilése egyáltalán nen járt fájdalommal. Szinte észre se vettem. De amíg benn volt a vesében nagyon fájdalmas volt. Ez csak saját tapasztalat.
2/5 A kérdező kommentje:
Én semmit nem érzek. Se akkor, se most.
tegnap 19:34
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de függ a kő alakjától és felületi szerkezetétől. Én fájdalom nélkül kivizeltem egy kis rizsszem nagyságú követ és csak a csészében a koppanásról vettem észre, hogy mi volt. Korábban viszont a homok formájában történt távozáskor erős fájdalmaim voltak véres vizelettel, folyamatos vizelési ingerrel és olyan lesugárzó fájdalommal, amit csak a folyamatos helyben ugrálás enyhített.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Kehelyvégben lévő kő sokszor nem távozik el, nem tud, de ha nagyon kicsi, vagy csak homok, akkor még talán igen. Távozás nem mindig jár fájdalommal, de kontrollálni kellene, ha az a gyanú, hogy már nincs, vagy a helyzete változott-e.
5/5 A kérdező kommentje:
és ha nem távozik el, megakadályozható a növekedése?
ma 11:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!