Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől fájhat ennyire? tübbi lent

Manó11 kérdése:

Mitől fájhat ennyire? tübbi lent

Figyelt kérdés
túl vagyok két nagy hasi műtéten. azóta majd kiszakad a hasam pisiléskor de van hogy amúgy is fáj. azt mondják,letapadások,összenövések lettek. járok gyógymasszőrhöz aki masszíroz,köpölyöz de nem igazán javulok.pedig itthon is csinálom. ultrahandng nem mutat ki semmit. valaki,tapasztalast tanács? előre is köszönöm

dec. 26. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni de nekem mellkasműtétem volt 7 éve és azóta is iszonyú fájdalmaim vannak :(
dec. 26. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:
sajnálom :( igen,azt mondják hogy sokat kell mozognom és tornázni. pár kilót sem ártana le adnom. újév után elkezdek valamit
dec. 27. 07:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Férfi v nő vagy? Milyen műtét volt?

Húgyúti vagy prosztata / hüvelyfertőzés kizárva? Kismedencei szervek süllyedése (ha nő vagy)?-sima ultrahang nem mutatja ki

Persze sajnos nagy a valószínűsége tényleg, hogy összenövések okozhatjàk

dec. 27. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:
nő vagyok. méheltávolítás volt,amiből műhiba miatt végbél-hüvely sipoly alakult ki. arra is műteni kellett sajnos. volt már minden féle vizsgálatom,kismedencei is. igen,azt mondják,összenövések
dec. 27. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ez rosszul hangzik :( jobbulást!
dec. 27. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
dec. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!