Náthasan miért nem lehet szólni,hogy ne menjünk?
Figyelt kérdés
Párom szüleihez mentünk karácsonyra. Odamentünk, és egy óra múlva mondja a vénasszony, hogy jaj olyan betegek voltunk egész héten. Végig köhögte az estét. Mi meg mennénk ilyenkor pihenni a hegyekbe, és karácsonyra kapunk náthát. Hogy lehetnek emberek ennyire felelőtlenek?tegnap 18:08
1/2 anonim válasza:
Sokszor párom családja is eljátssza ezt... Sajnos vannak ilyen emberek.
2/2 anonim válasza:
Önző parasztok az emberek. Megértelek. Én már el sem megyek ilyen családtagokhoz az influenza szezonba. Nekem unokatesóm szokott ilyen vendégségeket rendezni 2 kisgyereke van, sosem szól, hogy betegek. Egyszer lefertőzték az egész családot azóta köszi de élből nemet mondok valami fals indokkal, pedig tudják, hogy én pl veszélyeztetett vagyok, mégis megcsinálják. Most visszaadhatnám nekik mert én lettem beteg és jól megfertőzhetném őket. :D Csak vicc volt. Ki sem dugom az orrom amíg nem gyógyultam meg, ha patikába kell mennem is már a lakáson belül felteszem a maszkot. Ha mindenki így tenne nem lenne annyi beteg ember, de sok hülyének hiába magyarázom. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!