Mi okozhatja ezt? Reflux? Valamilyen gyulladás?
Figyelt kérdés
Fojtogató, szorító érzés a nyelőcsőben, a torok végében, az ádámcsutka alatt, slejmérzettel. Az érzés fokozódik, ha többet eszem. Hányinger és fáradtság is társul hozzá. ( Reggelente van hogy úgy érzem most elhányom magam öklendezve, de végül eltűnik ez és csak köhögök ) Körülbelül 3 hete kezdődött, amikor időszakosan tartottam egy 16 órás böjtöt, majd utána egyszerre ettem egy nagyobb adagot. Azóta folyamatosan érzem ezt az állapotot, ami szörnyű és nagyon kellemetlen. Korábban beszedtem Quamatelt, ami kicsit segített rajta, de most már az sem enyhíti a tüneteket.
26 éves, férfi, nem dohányzó, sportoló
tegnap 15:20
1/1 anonim válasza:
Igen eléggé esélyes hogy az. Nekem a quamatel mini megfelel de csak akkor ha 2 veszek be egyszerre. Több fajtát kipróbáltam mint a rennie, gaviscon stb de egyik sem használt sosem. Ha nem válnak be a recept nélküli cuccok akkor hívd fel a házi orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!