Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Le fogják szedni az anyajegyet...

Le fogják szedni az anyajegyet a hasamról? Lehet rosszindulatú daganata?

Figyelt kérdés
Van egy szép fekete anyajegy a hasamon. Nem is tudom igazán mitoa van ott. Eddig semmi bajom nem volt vele de tegnap el kezdett viszketni ott a hasam. Annyira nem figyelem ezt hogy meg vakartam és egy kis darab bőr ott le jött. Azóta vissza nőtt de már nem lapos az anyajegy hanem ott ahonnan le jött nőtt egy kis dudor. Pont most amikor nincs orvos eléggé félek.
tegnap 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár napnak semmi jelentősége. Nézesd meg egy bőrgyógyásszal, majd ő eldönti, hogy mi legyen a sorsa.
tegnap 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Azóta nem merek vakarózni.
tegnap 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt ne vakargasd.
tegnap 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban ne vakargasd az anyajegyed.
tegnap 16:29
 5/6 A kérdező kommentje:
A hasam vakartam meg. Annyira észrevétlen volt eddig az ott hogy meg is felejtettem róla hogy van.
tegnap 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Tényleg nem számít pár nap. Valoszínű leveszik és elküldik szövettanra de már előtte szoktak mondani diagnózist ha nem valószínű, hogy rosszondulatú. A levétel nem nagy ügy. Pár perc és haza is mehetsz utána és ha rosszindulatú sem szükséges sok esetben utókezelés. Nem kell félni.
tegnap 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!