Miért fáj(?) még mindig a lábam?
Két napot perketteztem (vagy hogy helyes-parkettáztam), gugolós munka, reggeltől estig. Izomgyulladást kaptam, 5 napig fájt a lábam. Azután meg mintha -ez egy hete a fájdalom elmúlása után- teljesen kimerült, erőtlen lenne mind a két lábam. Ez normális izomgyulladás után? Nagyon idegesít. Volt egy pár alkalom, amikor meg sem tudtam tartani magamat, megcsuklott a lábam, majdnem elestem. Mondom, már egy hete így van.
Tehát, 5 nap izomgyulladás után, egy héte már, hogy erőtlen, hamar elfárad, a lábam, és ha legugolok valamiért pl. tegyek a tűzre, alig tudok felállni, kissé bizsereg olyankor, kézel segítek magamon, hogy felálljak, combomba nincs erő.
34F
Ne guggolj szerintem, tegyél oda egy guriga plédet és térdelj arra, vagy valamit találj ki hogy még egy hétig ne kelljen guggolnod egyáltalán.
Amúgy meg orvostól kell megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!