A hörgőtágulat halálos?
A kérdező valószínű beteg, és válaszokat akar. Ne itt poénkodj, ráadásul nem is vagy vicces. Más komoly, vagy talán halálos betegségén poénkodna nagyon nagy szemtelenség. Gondolom ezt sem fogod komolyan venni. Lehet, hogy te csak így tudod feldolgozni az életet, és a traumákat. De más azért ennél jobban áll az élethez, és normális hozzáállása van. Én biztos nem lennék jobban, ha csipkelődő, semmitérő válaszokat kapnék. Valaki lehet, hogy jobban van, ha csipkelődő válaszokat kap, nem tudom, de én jobban örülök a valódi segítségnek. A segítség a tettekben nyilvánul meg. Keresztényként empatikusan, megértően állok az emberekhez, elfogadom, hogy vannak nehezebb esetek, vagy legalábbis olyanok, akik egész másképp élnek meg egy komolyabb problémát, lehet, hogy a szemszögükből igazuk is van. Az élet nem halálos, Isten maga a végtelen igazság, végtelen szeretet, végtelen dicsőség, végtelen élet, végtelen bölcsesség. Keresztényként nem vagyok személyválogató, Isten létezik, és Isten a létfeltételeket, és az életet megadja mindenkinek, jóknak is, rosszaknak is.
Sajnos én nem vagyok orvos, nem tudok meggyógyítani senkit, én csak imádkozni tudok Istenhez, és szerintem ez is a leghelyesebb, amit az ember tehet. Legalábbis, ha nem ért hozzá, mert ha hozzáértő, akkor a segítségnyújtás is szerintem kötelező, legalábbis keresztényként kötelező. Imádkozz te is Istenhez, hogy adjon bölcsességet, és gyógyítson meg, segítse a felépülésed. Addig küldök néhány linket, ami talán segíthet:
Kérdező, mindenképpen keress te is utána a neten, ne csak itt tedd fel a kérdésed, mert nem biztos, hogy jó válasz fog érkezni.
#1 Ha nem szemtelenségből mondtad, hanem komolyan gondoltad, akkor bocsánat. Viszont ebben az esetben sem tudom értelmezni a hozzászólást, hiszen a kérdező valódi választ vár. Keresztényként azt tudom mondani, hogy Isten maga a végtelen élet, igazság, szeretet, dicsőség, bölcsesség.
A gonosz az, ami veszélyt jelent.
Ezért kell imádkozni sokat istenhez.
Szívesen, segítek, amikor tudok. Sajnos annyira kedvesre sajnos nem sikerült az a hozzászólásom. Segíteni akartam, igaz, nincs elég tudásom hozzá, hogy konkrétabb segítséget adjak, sajnos tőlem csak ennyi tellett, mivel nem vagyok orvos, és nem értek hozzá. De mivel nagyon sajnálom azokat, akik betegek, mert én sem szeretek beteg lenni, és szerintem borzasztó dolog, ezért írtam a hozzászólást. És ahogy lehet, próbálkozok, hogy valódi segítséget adjak.
Nem akartam megbántani a #1 hozzászólót. Elég hisztis, okoskodó lett a hozzászólásom, amit már bánok. Csak nem akartam, hogy poénkodva legyen egy olyan személyen, aki komoly beteg. Csak ezért szóltam így, de inkább szóltam volna nyugodtabban, és konkrétabban, talán az jobb, és hatásosabb lett volna. Le is írom mégegyszer, hogy a #1 is lássa, hogyan gondoltam.
Ezt akartam írni:
A kérdező valószínű nagyon beteg, és válaszokat akar, mielőtt orvoshoz fordulna. Nem szabad poénkodni betegségen, nem vicces, és másnak ezzel is fájdalmat okozhatunk. Más komoly, vagy talán halálos betegségén poénkodni szemtelenség, és szerintem nagyon nem illik. Lehet nem fogod komolyan venni, amit írok, de így van. Lehet, hogy te csak így tudod feldolgozni az életet, és a traumákat. Amiket sajnálok, hogy megtörténtek az életedben. De sokan ennél jobban, empatikusabban állnak az élethez, és az a normális hozzáállás. Én biztos nem lennék jobban, ha csipkelődő, a kérdésre nem válaszoló, a nagy betegségemen javítani nem tudó, csak bántó válaszokat kapnék. Valaki lehet, hogy jobban van, ha csipkelődő válaszokat kap, nem tudom, de én jobban örülök a valódi segítségnek. A segítség a tettekben nyilvánul meg. Keresztényként empatikusan, megértően állok az emberekhez, elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akik egész másképp élnek meg egy komolyabb problémát, lehet, hogy a szemszögükből igazuk is van. Akár komolytalanul, akár nagyon komolyan, poént nem tűrve. De mind emberek vagyunk. És az élet nem halálos, Isten maga a végtelen igazság, végtelen szeretet, végtelen dicsőség, végtelen élet, végtelen bölcsesség. Keresztényként nem vagyok személyválogató, Isten létezik, és Isten a létfeltételeket, és az életet megadja mindenkinek, jóknak is, rosszaknak is. Isten nem személyválogató, ezért keresztényként, Jézus Krisztus szavainak követőjeként, így állok hozzá az emberekhez én is. Imádkozni kell sokat, mert Isten mindig meghallgat. Isten a legnagyobb, Istentől van minden, ami jó, és nincs Istentől olyan, ami rossz. Remélem meggyógyul a kérdező, és a #1 is jobban lesz, ha van valami, ami miatt beteg, vagy ami bántja.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Talán ez egy kicsit szebb válasz, és a #1 is jobban megfogadja majd.
Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
Az ember Isten miatt jó, és Isten miatt tud jó lenni. Az embereknek szüksége van Istenre, nem lehet Istent elhagyni. Hinni kell Istenben mindig! Az ember nem bízhat önmagában. Istenben kell bízni, és csak Istent szabad imádni! Imádni kell Istent, és hinni kell Istenben! Higgyetek benne, és kérjetek tőle minél több segítséget!
Imádkozzatok Istenhez minél többet. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek megbocsátók, szeressétek az embereket, ne legyetek ítélkezők, ne haragudjatok, ne legyetek bosszúállók. Imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket, segítsen, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait, és segítsen, és űzze ki a gonoszt az emberekből, szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, és segítsen, hogy védjen meg a gonosztól. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek tisztelettudók, türelmesek, szeressétek az embereket, ne ítélkezzetek, legyetek alázatosak, és jószívűek. Imádkozzatok Istenhez, hogy növelje az emberekben az Istenbe vetett hitet, és hogy küldje el az embereknek a Szentlelket. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veletek, imádkozzatok értük is, imádkozzatok Istenhez, hogy Isten nekik is küldje el a Szentlelket. Csak az Istent imádjátok. Isten a legnagyobb, Istentől van minden jó, és nincs tőle rossz. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!