Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Ez borzasztó!

Mit tegyek? Ez borzasztó!

Figyelt kérdés

Eszméletlenül fájdalmas hasi görcseim vannak, 3x volt hasmenésem, abból 2 zöld. Ez már 3 napja tart, de nem akarok karácsonykor orvoshoz vagy kórházba menni meg betegnek lenni sem, mit csináljak?

Nem tudom mi okozza

16l

ma 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Értelmesebb lett volna még karácsony ELÖTT elmenni orvoshoz, a betegség meg nem akarat kérdése.

Egyébként valószínüleg az epéddel van valami, ami azt jelenti, semmi zsírosat, zsiradékot tartalmazó ételt (sütiket sem, húsokat sem, meg zsiradékkal készült zöldségeket sem) nem ehetsz, amít nem jössz teljesen rendbe, vagy amít nem visznek az ügyeletre epegörccsel.

ma 08:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget! Hát igazából elég sok dolog volt itthon, meg nem akartam az esélyét sem megadni hogy kórházba küldjenek karácsonykor.

Amúgy az a probléma, hogy nekem nagyon magas a fájdalomküszöböm, és félek attól is, hogyha valami baj van, nem veszem észre. Szóval már lehet hogy volt epegörcsöm csak egy egyszerű fájdalomként éltem meg.

ma 08:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Pedig ez magától nem javul, látod. Mielőbb menj el az ügyeletre. Hidd el, nekik sem az a céljuk, hogy feleslegesen befektessenek kórházba.
ma 09:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Leírnád a görcs (fájdalom) helyét, időtartamát és gyakoriságát ?
ma 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Igyál sok folyadékot (víz, gyenge tea, esetleg enyhén sós vagy cukros oldat). A hasmenés könnyen kiszáradáshoz vezethet.

Kerüld a kávét, alkoholt és szénsavas üdítőr mert ezek súlyosbíthatják a tüneteket.

Fogyassz könnyű ételeket, például főtt rizst, banánt, pirítóst, vagy almapürét (ezek kímélik a gyomrot).Kerüld a tejtermékeket, zsíros, fűszeres ételeket és nyers zöldségeket, mert ezek ronthatják az állapotod. És pihenj sokat.

ma 09:21
 6/7 anonim válasza:
3 napja mit ettél? Lehet valamilyen baktérium szalmonella e-coli. Ezen kívül zöld lehet a széklet, ha sok zöld színű ételt ettél. Pl brokkoli, spenót, sóska (esetleg dubaji csoki, vagy egyéb pisztácia 😉) Gyógyulj meg hamar!
ma 10:05
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hívd fel a 1830-at és kapsz segítséget.
ma 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!