Álmomban rohamom volt, biztosan epilepsziaként lesz elkönyelve és elveszik emiatt a jogsim?
Nem tudom, milyen jogsiról van szó, egy hivatásosnál valóban probléma lehet, de egy mezeit nem feltétlen fognak elvenni örökre. Az epilepszia sokszor teljesen tünetmentessé tehető gyógyszeres kezeléssel, nekem is van rokonom, akinek évtizedek óta nem volt rohama (pedig tiniként, fiatal felnőttként elég súlyos volt a helyzet). Jogsija is van, nem vették el.
Várd ki a végét.
Sok mindentől lehet, tehát én inkább megvárnám a kivizsgálás eredményét. Az, hogy azt mondták, hogy "búcsúzz el a jogsidtól" nettó hülyeség, hiszen még azt sem tudják, konkrétan mi okozta a rohamot. Ha epilepsziára hajlamos vagy, azt is karban lehet tenni gyógyszerekkel, de még az sem biztos, hogy erről van szó.
Az utóbbi évben velem is megtörtént, mindenki mást mond, szóval januártól nekilátok egy teljes kivizsgálásnak. Szerintem tégy te is így. Nekem sem volt kb. 2 évvel ezelőttig semmi hasonló problémám, ezért akarom kideríteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!