Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Álmomban rohamom volt, biztosa...

Álmomban rohamom volt, biztosan epilepsziaként lesz elkönyelve és elveszik emiatt a jogsim?

Figyelt kérdés
Álmomban rángatóztam és párom egy két percig nem tudott magamhoz téríteni. Miután sikerült fél óráig nagyon kába voltam, nem álltam meg a lábamon, hányingerem volt és hasi görcsön. Nagyom megijedt, ezért mentőt hívott, kórházba vittek és rögtön epilepsziás rohamnak titulálták. Koponya ct-t csináltak illetve labor eredményeket néztek, ezek rendben voltak. Neurológushoz vissza kell mennem januárban, de már mondták, hogy búcsúzzak el a jogsimtól. Mi lesz így? Hogy kapok majd vissza? Hogy mondjam el a munkáltatómnak? gyáltalán biztos, hogy epilepszia?

tegnap 20:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Mi lesz ha nem megyek el neurologushoz? Gondolom a kórház ezzel nem foglalkozik, hogy felkeressen.
tegnap 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozik, de a jogsid is okkal érvénytelen ilyenkor… gondolj bele, szeretnél egy buszmegállót letarolni tele emberekkel ha rohamod lesz? Együtt tudnál ezzel a tudattal élni?
tegnap 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen jogsiról van szó, egy hivatásosnál valóban probléma lehet, de egy mezeit nem feltétlen fognak elvenni örökre. Az epilepszia sokszor teljesen tünetmentessé tehető gyógyszeres kezeléssel, nekem is van rokonom, akinek évtizedek óta nem volt rohama (pedig tiniként, fiatal felnőttként elég súlyos volt a helyzet). Jogsija is van, nem vették el.

Várd ki a végét.

tegnap 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Vizsgáljanak ki, és majd eldöntik mit lehet és mit nem. A rendszerben ez már benne van, úgy, hogy nincs vissza út. De ez nem azt jelenti, hogy nincs jogsi. Ez gyógyszerrel kezelhető, meg az se mind1 mi váltotta ki. További vizsgálatok fognak következni.
tegnap 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet, tehát én inkább megvárnám a kivizsgálás eredményét. Az, hogy azt mondták, hogy "búcsúzz el a jogsidtól" nettó hülyeség, hiszen még azt sem tudják, konkrétan mi okozta a rohamot. Ha epilepsziára hajlamos vagy, azt is karban lehet tenni gyógyszerekkel, de még az sem biztos, hogy erről van szó.

Az utóbbi évben velem is megtörtént, mindenki mást mond, szóval januártól nekilátok egy teljes kivizsgálásnak. Szerintem tégy te is így. Nekem sem volt kb. 2 évvel ezelőttig semmi hasonló problémám, ezért akarom kideríteni.

tegnap 22:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!