Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha valamelyik családtagod...

Ha valamelyik családtagod beteg tesztek óvintézkedéseket?

Figyelt kérdés
Vagy ol szobájában marad, stb. Vagy rászoltok hogy most egy ideig kerüljétek egymást
dec. 21. 14:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10 igen pont az utolsó 2 sorod a fontos, ha pl covid v influenza gyanús addig ameddig nem beteg mindenki lehet maszkozni pl, gondolom így érted
dec. 21. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Nincs az az isten, hogy én itthon maszkban legyek, vagy ráadjam a családtagokra.

Ha eszik, iszik, fürdik, úgyis leveszi, akkor meg már mindegy.

Vagy külön helyiségekben kellene élnünk egy hétig,az sem nem működik.

(főleg, ahol kisgyerek van, fürdetni, altatni kell, vagy több gyerek alszik egy szobában)

Inkább C, D vitamin pótlás, és ezer immunerősítő készítmény létezik már.

Nem véd meg, de többet nem lehet tenni. Beteg rokon, barát ne jöjjön ide, én sem megyek betegen.

dec. 21. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:

A szobájában marad, enni, inni, fürödni jön ki.

De ha nincs nagyon rosszul, akkor kicsit több szellőztetés, és már nem változik.

Ha én vagyok beteg, lehetőleg elvonulok, és nem főzök. Rendel , vagy alkot a csapat, eldöntik.

Kb 1-2 olyan nyavalyánk van fejenként egy évben, ami ilyesmit igényel.

dec. 21. 16:44
 14/14 A kérdező kommentje:
13 ti miket kaptok el?
dec. 21. 16:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!