Kalcium injekció mikorra hat?
Figyelt kérdés
Csütörtökön írt fel az orvos kalcium injekciót (meginni)hangszálgyulladásra,ma ittam meg a 3-dikat ,de még mindig ugyanúgy rekedt vagyok,vagy elmegy a hangom,és szárazon köhögök.dec. 14. 15:10
1/4 anonim válasza:
Soha…? :D
Egyebkent enyhe esetben nem is irnak ra fel semmit, mert magatol rendbe jon. Igyal sok folyadekot, ne dohanyozz, aztan rendben lesz.
Ha nem, akkor vissza kell menni.
Ha durvabb esetrol van szo, akkor antibiotikum es szteroidos kezeles is lehet belole.
De a kalciumnak aztan semmi de semmi hatas nincs erre.
2/4 anonim válasza:
Hát elég sajátos orvos ... Úgy tűnik, nem azt tekinti céljának, hogy meggyógyítsa a beteget. Ez szó szerint halottnak a csók, szerintem fel lehetne jelenteni. A calcium indikációja calciumhiány, nem fertőzés. Menj el hétfőn gégészhez, ezt meg cseréld le.
3/4 anonim válasza:
Ez a kálcium dolog régről van az emberek fejében. Mikor asztma szerű rohamom volt, velem is kálciumot itattak. Mellesleg el kéne gondolkodni, hogy az injektálható forma mennyire tud hasznosulni orális adagolással.
Mert amúgy vannak nagyon jó pezsgőtabletták
4/4 anonim válasza:
A régi Calcimuscban volt allergia elleni adalék is, azért volt hatásos. Az az összetevő már nincs benne, így nem is olyan hatásos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!