Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kaptam el? Mi lehet ez?

Mit kaptam el? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Csütörtök este kezdett fájni a torkom, ez hol jobb, hol rosszabb. Ugyanazon az éjszaka rázott a hideg. Ez tegnap napközben is folytatódott.

Már reggel is rossz volt a közérzetem, napközben próbáltam meghánytatni magamat, hátha a hányinger elmúlik, de semmi nem jött fel. Valószínűleg azert voltam rosszul, mert nem ettem.

Tegnap volt még egy pici hasmenésem is, illetve ha pukiztam, vagy olyan pózban voltam akkor a bugyim is olyan lett picit, de ezt is ráfogtam arra, hogy keveset ettem.

A torkom ma még mindig rossz, hidegrazas meg csak ritkan van. Előbb viszont fájt a beleimnél a hasam, tipik az az összeszarom magam érzés. Futottam is wcre majd ilyen hatalmas adag hasmenésem volt…ami így szétterült a wcben. Anya szerint ez is a kevés ételtől volt. Azóta picit rossz a hasam, de vszeg csak megint éhes vagyok már.

dec. 14. 13:45
 1/10 anonim ***** válasza:
42%
bokasüllyedés...
dec. 14. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Valami vírus. De szerintem a vírustól van hasmenésed, nem a kevés evéstől. Valószínűleg nem súlyos, magától el fog múlni.
dec. 14. 13:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves első, örülök, hogy a hozzászólásoddal nyugodt lett a napod! ;)

#2 igen amúgy gyanús nekem is, de akkor nem kéne (nem mintha hiányozna🤣) hogy társuljon mellé hányás is?

Keddre vajon tudok már menni iskolába?

dec. 14. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen! ott segítek, ahol tudok! :D
dec. 14. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Most van egy ilyen vírus, megfázásos tünetekkel, torok kaparással kezdődik és utána hányás és hasmenés is lesz. Pár nap alatt elmúlik, nem komoly. Nálunk mindenkin végig ment, 2-3 nap volt.
dec. 14. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyen vírusos fertőzés gyakran előfordulhat, széntabletta és a hasenés megállítására Bolus adstringens ajánlott, fehérje- és zsírmentes diéta pár napig. A garatfájdalom ellen szopogatós tabletta.
dec. 14. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell rá szedni! Anyu orvos, ő mondta, hogy ez 2-3 nap alatt magától gyógyul, jobb ha kitisztul a szervezetből, hasfogót semmiképp ne vegyél be, max. bélflóra helyreállítót (normaflore stb).
dec. 14. 14:35
 8/10 A kérdező kommentje:

#5 hányás mennyi idő után jött?

Az a dolog az, amit legjobban utálok😅 hasmenéssel meg hasfájassal ugy ahogy elvagyok, de az….

dec. 14. 15:06
 9/10 A kérdező kommentje:

JutaVites probiotikum van itthon, tegnap vettem be, mert zavart estere nagyon, de hasfogot semmi kepp nem szeretnék, orulnek ha kimenne belolem mihamarabb.

Egyebkent koszi eddig mindenkinek!

dec. 14. 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
kb. 2-3 nappal a torok kaparás után jön a hasmenés és/vagy hányás.Pár nap alatt a tünetek megszűnnek, de kb. 1 hétig még gyenge az ember utána.
dec. 16. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!