Mit kaptam el? Mi lehet ez?
Csütörtök este kezdett fájni a torkom, ez hol jobb, hol rosszabb. Ugyanazon az éjszaka rázott a hideg. Ez tegnap napközben is folytatódott.
Már reggel is rossz volt a közérzetem, napközben próbáltam meghánytatni magamat, hátha a hányinger elmúlik, de semmi nem jött fel. Valószínűleg azert voltam rosszul, mert nem ettem.
Tegnap volt még egy pici hasmenésem is, illetve ha pukiztam, vagy olyan pózban voltam akkor a bugyim is olyan lett picit, de ezt is ráfogtam arra, hogy keveset ettem.
A torkom ma még mindig rossz, hidegrazas meg csak ritkan van. Előbb viszont fájt a beleimnél a hasam, tipik az az összeszarom magam érzés. Futottam is wcre majd ilyen hatalmas adag hasmenésem volt…ami így szétterült a wcben. Anya szerint ez is a kevés ételtől volt. Azóta picit rossz a hasam, de vszeg csak megint éhes vagyok már.
Kedves első, örülök, hogy a hozzászólásoddal nyugodt lett a napod! ;)
#2 igen amúgy gyanús nekem is, de akkor nem kéne (nem mintha hiányozna🤣) hogy társuljon mellé hányás is?
Keddre vajon tudok már menni iskolába?
#5 hányás mennyi idő után jött?
Az a dolog az, amit legjobban utálok😅 hasmenéssel meg hasfájassal ugy ahogy elvagyok, de az….
JutaVites probiotikum van itthon, tegnap vettem be, mert zavart estere nagyon, de hasfogot semmi kepp nem szeretnék, orulnek ha kimenne belolem mihamarabb.
Egyebkent koszi eddig mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!