Tegnap este még semmi bajom se volt, ma reggelre hányinger, bementem a melóba, de hazajöttem, mert nagyon hányingerem volt és alul is folyt belőlem, mintha leves lenne. Most már hőemelkedésem is van (37,5), továbbra is van hányinger, öklendezés, nem hánytam és erős hasmenés. Ettem egy banánt, ittam kólát, de nem használt. Orvos táppénzre vett, de nem mondta mi lehet ez...
Hányás hasmenés, felső légúti megbetegedés most nagyon sok van.
Amit tehetsz, hogy sok folyadékot iszol, nehéz ételeket most kerüld, inkább pirítós, háztartási keksz, ropi, tea.
Jobbulást😊
dec. 12. 16:28
2/8 anonim válasza:
Sajnos van :( nálunk a családban én és a tesóim is fosunk-hányunk..
Valószínűleg az oviból hozták haza.
Reggel kicsit csikart a hasam, de elindultam a suliba.. a villamoson úgy elkezdett morogni, csikarni a hasam hogy azt hittem ott fosom össze magam..
7:20 ra értem be, azóta a WCn ülök és mint a víz úgy jön belőlem.. hánytam is egyszer
Tesóim az oviban fostak tegnap, be is kakiltak annyira ment a hasuk
dec. 13. 08:07
3/8 A kérdező kommentje:
Én már túl vagyok rajta, 48 óráig tartott, csak az a baj, hogy enni még nem kívánok.
dec. 14. 08:32
4/8 anonim válasza:
Én első nap végig hánytam, ment a hasam , fájt a gyomrom, lázas voltam, második nap egész nap iszonyatos bélgörcs aztán fokozatosan múlt el. Az evéssel nekem is voltak gondok, de pár falatot mindig tudtam enni. Lényeg, hogy legyen meg a sok folyadék. Nemsoká jobb lesz már.
dec. 14. 08:41
5/8 A kérdező kommentje:
3. nap, még mindig folyik belőlem...láz már nincs, jó gyenge vagyok
dec. 15. 06:59
6/8 anonim válasza:
2-es vagyok
Sajnos mi is fosunk még :(
1 WCnk van ráadásul..
4 és 5 éves öcséim vannak, ők csak fosnak, én hányok is mellé.. kruttyog , morog a hasam
dec. 17. 13:26
7/8 anonim válasza:
Nálam ötödik napja tart. Hányással kezdődött, majd szinte állandó hányingerrel. Hasam nem megy, néha van egy kis hőemelkedésem. Rettenetesen puffadok, ami eleinte nem akart kijönni. Kicsit már jobb, de még nem az igazi. Enni alig tudok. Soha nem voltam ég így, de nagyon szar.
dec. 27. 09:13
8/8 anonim válasza:
Nálam ma kezdődött..
Tesi órán nagyon megdolgoztatott minket a tanar.. óra előtt is fájt a hasam, fostam is ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!