A leukémiára utaló vérkép az higy néz ki, melyik értékek utalnak rá? Tudom, hogy megkérdezhetném a haziorvosom, de az egy elvarázsolt nő. Egyszerűen nem bizom benne, mindig a buthizmussal jön. Tisztelem a doktornőt de nem vagyok nyugodt.
Figyelt kérdés
dec. 9. 20:07
11/14 A kérdező kommentje:
Igen persze de attól is nagyon félek.
dec. 10. 17:50
12/14 anonim válasza:
Jajj kérdező, mondd, hogy nem addig keresgélsz amíg valami félni valót nem találsz.
Ugye nem?
13/14 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem, és nem is vagyok hipohonder, nem is jellemző rám az eggódás, de a környezetemben nagyon sokan lettek betegek. Sőt múlthéten temettem el egy szerettemet. Sajnos ezek a történések félelmet keltettek bennem és emiatt aggódom túl.
dec. 10. 18:38
14/14 anonim válasza:
Á nem, kicsit sem vagy hipochonder! Úgy mégis mitől lennél te beteg (egyik vagy másik betegségben, ami épp eszedbe jut) csak azért, mert a környezetedben néhányan betegek, és egyikük meghalt? Rád nézve milyen hatással kéne lennie egy másik ember betegségének?
buddhizmus d-vel van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!