Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? A Fül orr gégész...

Mit tegyek? A Fül orr gégész nem tudta megnézni se a gégémet, se a hangszalagomat gégetükörrel. Már több mint 1 hónapja rekedt vagyok, alig tudok beszélni. El lettem küldve Esomeprazollal. Amit egyébként is szedek már régóta.

Figyelt kérdés

Két hete is voltam másik gégésznél akinek meg hiába volt endoszkópja nem tolta le csak az orrmelléküregbe mert azt momdta annyira duzzadt, hogy inkább nem. Írt fel orrsprayt amitől meg totál kiszáradt az orrom, plusz a száraz panel =orrvérzés.

Kivagyok már teljesen.

Vérvételen voltam és azon ott van a fertőzés, gyulladás. Nem értem miért nem írnak fel valami gyógyszert. Nsaid gyulladáscsökkentők nulla hasznuk. Nem tudom mit csináljak. Írjak a háziorvosnak antibiotikum miatt?? Szerintetek fog adni, ha a gégész nem írt fel semmit?

#Elrekedés #gégefajdakom#gégész tükörrel nem tudott megnézni #háziorvos adna antibiotikumot? Kérjek?
dec. 9. 00:16
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem annyira értem miért akarsz mindenáron AB-t, de a háziorvost keresd fel akkor, tanácsot kérhetsz, viszont ő is a gégészt fogja javasolni.
dec. 9. 06:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Azért gondoltam antibiotikumra mert a sima nsaid gyulladáscsökkentők nem használnak.1 Hangszalagom mozog évek óta. S ha elkapok valsmot vagy megfázok akkor minimális a hang, az is fáj es a levegőm os kevesebb. Ha az nsaid nem hatott és a vérvétel alapján van fertőzés akkor erre antibiotikum kellene.

Meg akarok gyógyulni...😥

dec. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!