A nemiszervem alján, a comb tájékán lágyékrészen érzek kemény valamit. Ami kicsit fáj is, picit piros körülötte de nem néz ki pattanásnak ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Mi lehet ez?
Nem lehet mozgatni egyébként.
Buliba voltam, s ezután jött ki
Volt rajtam harisnya, de lehet kicsit szűk volt..
Valakinek volt már ilyen?
2x akkora mint egy borsó
Lehet kezdődő pattanás is?
20/N
ma 10:10
1/5 A kérdező kommentje:
Olvasgattam elvileg nyirokcsomó is lehet ott
De az milyen? Sosem volt még.
Tesóm szerint az mozgatható.
ma 10:14
2/5 A kérdező kommentje:
Nemtudom mennyi köze van hozzá de azt még ide írom hogy kimaradt a menzeszem ehónap
ma 10:15
3/5 anonim válasza:
Nőgyógyásszal érdemes lenne megnézetni ha nem akar elmúlni vagy rosszabbodik.
Ha nem voltál együtt senkivel a kérdéses bulin, akkor lehet hogy csak kikezdte valami.
4/5 A kérdező kommentje:
Senkivel nem voltam.
Egyébként azért attól picit távol van
ma 11:00
5/5 anonim válasza:
Akkor szerintem semmi bajod, ez tényleg bármi lehet. Ha nem múlik akkor természetesen doki, de ezt így lehetetlen megmondani, ha megnyugtat velem is előfordul ilyen a vállamon ha olyan tusfürdővel fürdök amit nem szeret a bőröm jó nagy érzékeny piros foltok jelennek meg rajta de el is múlnak hamar viszont egyáltalán nem dudorodnak ki, nem változik meg a bőr jellege, tapintása vagy ilyesmi, egyszerűen csak piros színű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!