Bal oldali alhasi fájdalom pár napja mitől lehet? És most meg nàthàs is lettem torkom kapar hőemelkedéssel liulú körmök àlmossàg mintha pár napja nem bírnám magam ki aludni mi lehet ez..
Figyelt kérdés
#Aljas baloldali
nov. 29. 17:57
1/11 A kérdező kommentje:
Liluló*
nov. 29. 17:57
2/11 anonim válasza:
Elmész orvoshoz mint minden normális ember
3/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék orvoshoz menni mert félek.. -.- meg ezek az orvosok úgyse nagyon vizsgálják meg a betegeket..
nov. 29. 18:13
5/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem mert ezen kívül hogy fáj nincs semmi más bajom
nov. 29. 20:28
6/11 anonim válasza:
5.
mit nem hiszel? ez nem hit kérdése !!
7/11 anonim válasza:
Akkor most döntsd el hogy félsz e vagy nem
Ha félsz hogy bajod van mehetsz orvoshoz aki segít, ha nem akarsz orvoshoz menni ne is érdekeljen mi lehet úgy sem fog kiderülni
8/11 anonim válasza:
Attól hogy meghal valami nyavajába otthon mert nem kezelik időben attól nem fél de hogy orvoshoz menjen aki időben kezeli attól fél
9/11 A kérdező kommentje:
És neked nem mindegy ?? Mi közöd hozzá nem a te gondod
tegnapelőtt 08:08
10/11 anonim válasza:
Nem mondtam hogy az én gondom csak azt hogy itt egy hülye aki inkább megöli magát mint hogy az orvos megnézze 😂
Ha ennyire leszarod az egészséged akkor mit érdekel mi van ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!