Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha már kb.két hete szedtem...

Ha már kb.két hete szedtem utoljára három féle pszichiátriai gyógyszereket akkor azok már távoztak én belőlem!?(két és fél napig szedették én velem a krízis ambulancián ezeket)

Figyelt kérdés

A hirtelen abbahagyásnak mik a tünetei az ilyen pszichés pszichiátriai gyógyszereknél?!

Írtak minden rosszat csak nem tudom ez a rövid távra vagy a hosszú távra vonatkozik leginkább inkább??

Elvonási, megvonási tünetek esetleg pechemre!?

Rosszul is voltam tőlük amikor szedették én velem.

nov. 26. 20:35
 1/8 A kérdező kommentje:
A rosszult arra értem én értettem, hogy nem nyugodtam meg tőlük!!!
nov. 26. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért nem nyugodtál meg tőlük, mert amikor elkezded szedni az első 1-2 hétben erősödnek a tünetek, ez normális. Ha két nap után abbahagytad akkor az két nap alatt ki is ürült teljesen, amiatt már semmilyen mellékhatást nem tapasztalhatsz.
nov. 26. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem szabad önként abbahagyni
nov. 26. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Járj iskolába, olvass és tanulj. Arra volna szükséged nem pszichiátriai gyógyszerekre!

Igen kiürültek. Nyugi. Hosszútávra vonatkozik az elvonási tünet. Ilyen rövid idő alatt nem szoktál hozzá. Nem kell aggódni. Nem lesz elvonási tüneted!

nov. 26. 23:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Jártam én iskolákba alapba és középbe.

Tehát már analfabéta nem vagyok.

nov. 27. 00:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát ez attol függ melyik gyógyszer.

Ha tudsz emberekkel együtt lenni akkor nem szedetik

nov. 27. 06:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz helyesen beszélni magyarul. Olvass sokat és tanulj tovabb. ;)
nov. 27. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
6. Dehogynem felírják mindenre mint a cukrot. Tapasztalat.
nov. 27. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!