Megvágtam a herezacskóm és vérzik, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, oké nem kell vágni meg hasonló, de megtörtént nem is a herém akartam, hanem a felette lévő részt. Kézfertőtlenítőt rakhatok rá, és tegyek rá valamit?nov. 25. 19:33
1/11 anonim válasza:
Fertőtlenitsed és tegyél rá steril gézt.
2/11 anonim válasza:
Kézfetőrlenítőt ne tegyél rá! Ordítani fogsz tőle.
Betadinnal fertőtlenítsd. Aztán ha tetrán kenőcsel kend be ejszakára vastagon. Ragaszd le ha nem akarod hogy krémes legyen a gatyád.
3/11 A kérdező kommentje:
Betadin, tetrán egyik sincs itthon.
Beforrt a seb nagyjából remélhetőleg, kicsit csíp még.
Rakok rá zsepi után egy ragtapaszt, az reménykedek, hogy nem szarok be mikor leszedem.
nov. 25. 21:07
4/11 anonim válasza:
Ha begyulladna akkor vegyél tetránt a patikában. :D
5/11 anonim válasza:
Ilyenkor mindig frissen meg kell mosni szappannal, aztán nem fog elfertőződni. Ezt sose írja senki, pedig ez a legalapabb művelet, amit ilyenkor tenni kell.
6/11 anonim válasza:
After shavet használsz esetleg? Nem intim területre való elsősorban, de fertőtlenítésre jó.
7/11 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos, parfümöm van egy halom.
nov. 25. 23:14
8/11 anonim válasza:
Abban még több az illatanyag, szóval azt inkább ne! Megmostad rendesen? Ha elállt, reméljük, pár nap és rendben leszel!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a segítséget, kicsit kellemetlen érzés, de remélem én is, hohy rendbe jön. Fél centis "vágás" körülbelül, de nem vészes. Megmostam, mert fürödtem közben, de párszor megmostam és papírt raktam rá egyből, hogy beforrjon.
nov. 25. 23:44
10/11 anonim válasza:
Nem kioktatni akarlak. De egy hátartásban alap, hogy legyen pár sérülésre való szer. Pl fertőtlekítésre a betadine. Ebből okulva vennék egyet. Évekig eláll. Ha elvágod vagy megszúrod a kezed is jól jöhet.
Egyébként hiszem, hogy ebből bajod lesz már ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!