Vese kövem van , attól hullhat a hajam?
Figyelt kérdés
nov. 25. 19:14
2/8 anonim válasza:
Tuti nem.
A vesekő amíg nem indul el és nem óriás méretű tünetmentes. Van aki egy életet lelél vele.
3/8 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet a vese kőtől megszabadulni?
nov. 26. 21:49
4/8 anonim válasza:
Tüneteket okoz? Ha nem akkor mi a gondod vele?
5/8 anonim válasza:
Fajdalmasan! Vannak patikában kapjató vény nélküli szerek és mellé elkezdheted rázatni magad a buszon meg ugrálni meg a fene tudja. Aztán vagy elindul vagy nem. 4 mm alatti kijöhet magától. A nagyobbakat zúzni is szokták de az a vese károsodásaval is járhat. Nem éri meg ha nem okoz panaszt a kő.
6/8 A kérdező kommentje:
Néha megfájdul a vesém de annyira nem vészes , ezt mondtam az orvosnak is semi érdemlegeset nem mondott
nov. 27. 08:57
7/8 anonim válasza:
Nekem több pici kövem is van
Több mint 20 évig semmi gondom nem volt nem is foglalkoztam velük. Aztán egy kijött. A jóég tudja miért indult el nem csináltam semmi különöset. Az finoman szólva sem volt kellemes. Azóta megint visszaállt a régi allapot békében élek a többi kővel. Én nem akarom hogy kijöjjenek. Figyelek a táplálkozásra folyadék bevitelre hogy ne legyen több de ennyi.
8/8 anonim válasza:
Nagymamának nagy vesekővei voltak. Sosem okozott neki problémát sosem jöttek ki, velük együtt halt meg. (Nem miattuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!