Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Rosszul vagyok az antibiotikum...

Rosszul vagyok az antibiotikumtol. Hogyan bírjam ki végig?

Figyelt kérdés

Clarithromycin 500 mg antibiotikumot kaptam, 2*1 darabot kell szednem 7 napig.

3 napja szedem, egyébként a tüneteim el is múltak teljesen, viszont nagyon hányingerem van, ízerzekelesem megváltozott és iszonyatosan rossz a kozerzetem (gyenge vagyok és ez zavar a legjobban).

Még 4 napi adagot kellene beszednem belőle vagy beszéljek az orvossal? De nem tudom mit tudna csinálni, ír helyette másikat, de már 6 hete is szedtem antibiotikumot, egyszerűen nem bírja a szervezetem most úgy érzem.

Tudom nem lehetne abbahagyni, de mi lenne ha nem szednem tovább?

Láttam

nov. 25. 11:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Kerdezd meg az orvost. Allergianal, rosszulletnel nem eroltetik, de altalaban helyette folytatjak valamivel.

Negy adag meg negy napot jelent?

Ha a gyengeseg a legrosszabb, nem lehetne megoldani, hogy fekudjel?

Amig nem veszelyes vagy elviselhetetlen, szednem.

nov. 25. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, az enyem meg hasmenest okoz, nem veszes, csak epp zavaro, de rakerestem, nem szabad egyutt szedni a hasfogoval. Nekem mutet utani elovigyazatossagbol kell szednem, mar csak harom nap.

Kitartast kivanok, ha birod.

nov. 25. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
nov. 25. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:

egyébként a 14 darabból 7 darabot sikerült eddig bevennem, szóval pont a felénél járok, de hát rajta vagyok, hogy kibírjam, szerintem ha még két napot lehúzok az már fél siker.

Valamelyik kérdésben olvastam, hogy írták, hogy állítólag más is volt rosszul tőle és ott orvos mondta, hogy 5 nap után (ha amúgy 7 napos a kúra) már nem annyira gáz abbahagyni. Nyilván ez egyedi és lehet több mindentől függhet, de most az 5 napot tűztem ki, mint cél :D

Amúgy azt sem szeretném, hogy most egy másikat adjon helyette, ami mondjuk szintén 7 nap, mert mi a garancia arra, hogy azt jobban tolerálom...akkor meg még több napot kellene szenvednem innentől :D

nov. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!