Magas gyomorsav?
Szedek napi 2x40mg(2,5 hete, de utobbi 1 hetben sokszor napi 1 volt) pantoprazol tartalmú savcsökkentőt, de nem nagyon javult a helyzet. Talán még néha rosszabb is.
Nem tudom, hogy a stressz vagy mi okozza.próbálok nem csiposet enni. Meg kevesebb kávét iszom. Nem értem.
Decemberre van időpontom háziorvoshoz.
Normális, h savcsökkentő nem használ?
Az nem normális ,hogy háziorvoshoz ilyen soká jutsz el.
Professzor ez a házi orvos ?
menj a kórházba és kérj időpontot gasztroenterológiára helikobaktérium vizsgálatra. mond a dolgaidat stb.
én savlekötők helyett javaslom azt ami helyre hozott a helikobaktérium álltal okozott refluxombaban:
Minden nap csináld ezt reggel éhgyomorral és amikor savasnak érzed magadat:
egy kis kávéscsészébe tegyél félig őrölt lennmagot. Öntsd le forró vízzel, ahogyan az instant kávét. Hagyd duzzadni és hűllni. Langyosan eszegesd kiskanállal.
Szia,
Köszönöm a jó tanácsokat!
Keresek időpontot a rendelésre, ha nem beutaló köteles. Többnyire bárhova mennék mindenhova beutaló kellene.
A lenmagot mindenképpen kipróbalom! Szerinted az olaj is jót tehet?
Most akarok menni venni kénes(?) büdi vizet.
pfú, ne!
maradj a lenmagnál az sokaknál bevállt. ne vegyél feleslegesen minden sz@rt.
nekem anno mondták a háztartási kekszet és a kamillateát - hát egyre rosszabb lett. a lennmag az egyetlen bevált gyógymód.
a savlekötők sem jók mindenkinek.
Salvus vizet vettem vegul. Azt hittem ez ami kenes. Anyukam ivott regen ilyeneket.
Mondjunk ez is eleg kenyszerizu.🤢
Ugyis eleg keveset iszom, nem banom emiatt.
Lenmagot viszont nem talaltam. Majd holnap.mindenkeppen kiprobalom!
Nekem a tejet mondtak, de tipikusan az a dolog amitol nekem feljebb megy. :/
Ha van meg valami tanacsod fogadom!
Stresszes a melo most, reszben sztem ez a problema gyokere.
a stressz is okozhatja.
tejtermékeket inkább ne fogyassz, amíg ki nem derűl, hogy mi a bajod.
Ha van helikobaktériumod, akkor akár fekélyes és sebes is lehet a gyomorfalad. a tej akár komolyabb károkat is okozhat.
a fogam begyulladt és azt mondták,hogy igyak tejet...hát betokosodott és kezdett kilökődni a fogam. fogorvos mondta, hogy nem szabad tejtermékeket fogyasztani ha fog vagy gyomor fájások és problémák vannak.
A gyomortükrözésbe is menj bele, ha azt mondják, hogy van helikobaktériumod. Kicsit kellemetlen, mert a szádba csöves kamerát tesznek és körül néznek, de fontos ha fekélyes a gyomrod. Nekem az volt.
Gyógyszerrel orvosolják a helikobaktériumot amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!