Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen köhögéscsillapítót...

Milyen köhögéscsillapítót ajánlotok Covid után elhúzódó szárazköhögésre?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok vele, ha köhögni kell, hát köhögjek, nem csillapítom gyógyszerrel soha. Viszont holnap lesz egy két órás előadásom, amit nem kellene tele köhögnöm.

Nagyon sok ismerőstől hallom, hogy rengeteg embernek van a Covid megszűnte után nagyon elhúzódó szárazköhögése. Én is kb. percenként háromszor köhintek egyet. Nem mélyről jön, hanem felső légútból, teljesen száraz.

Volt már ilyenem, Covid óta minden egyes apróbb megfázásom után három-négy hétig szárazköhögök, minden más tünet nélkül. Ezt szeretném valamivel csupán két órára csillapítani.

Milyen patikában kapható szert ajánlotok? Gyógyszerészt is meg fogom kérdezni természetesen, de valós tapasztalatok érdekelnek.

ma 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Libexin, ilyen esetre nagyon jó.
ma 14:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megyek, veszek is egyet!
ma 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!