Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mitől lehet? Szívbetegség...

Ez mitől lehet? Szívbetegség vagy pánik?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy nagyon ijesztő szívritmus zavarom.. Mintha kihagyott Volna a szívem, utána nagyokat bedobbant. Akkor annyira megijedtem, hogy azóta sokszor szorongok. Voltam kardiológusnál. 24 órás holter fent volt. Kiderült, hogy mitrális prolapsusom van, de azt Mondta a kardiológus az nem okoz ilyet. Volt Azóta pánikrohamom is, ami hirtelen szédüléssel, magas vérnyomás sal, ami/ utána magától lement/, remegéssel jött rám. Viszont ez a tünet, ami néha rám jön ez más... A bal karom furán fáj,mintha görcsölne gyenge, a szívemnél is ilyen görcsöléseket, nyilalásokat érzek, néha elkezd össze vissza verni. Ilyenkor nagyon elgyengülök. Ez is lehet a pániktól, stressztől? Ilyenkor attól félek, ez nem e valami keringési zavar.44 éves nő vagyok.
ma 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem pániknak tűnik
ma 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem meg pániknak, ha egyszer volt kardiológusi kivizsgáláson.
ma 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van és ez pánik mindenem ki lett vizsgálva és megis erzem panikolok rajta
ma 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!