Mit tegyek, hogy ne legyek állandóan beteg?
Két háziorvosnál és egy fül orr gégésznél jártam. Az egyik háziorvos felírt antibiotikumot, amikor egy hónappal ezelőtt beteg lettem, nem hatott. A másik javasolta, hogy szedjek vitaminokat és mozogjak többet (ami oké, de betegen hogy sportoljak?). Fül orr gégészt azért kerestem fel, mert detritusok voltak a mandulámon, azt mondta, vírus miatt, majd elmúlik. Tényleg elmúlt egy hónap után, kb pár napja. Na de a torokfájásom nem szűnt meg egy hónapja. Néha jobb, de sosem múlik el teljesen. Sajnos olyan a munkám, hogy egész nap beszélnem kell. Betegszabira meg hiába megyek, nem leszek tőle jobban. Nem tudom elhinni, hogy ez normális, hogy már egy hónapja beteg vagyok. Korábban 3-4 napot voltam beteg évi kétszer, idén már volt egy három hetes betegségem, illetve több egy hetes.
Vitaminokat még csak kb egy hete kezdtem szedni, azelőtt sajnos tényleg nem szedtem (C, D). Sportolni nem tudok fájós torokkal. Pihenés nem segít. Mit tudnék még tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!