Vesekövem van szedhetek így táplálékkiegészítőket?
Figyelt kérdés
Úgy értem vitamin complexet, tömegnövelőt, kreatínt 26 éves lány vagyok, esetleg nem játszhatott közre hogy ezzektől a dolgoktól alakulhatott ki a vesekövem?ma 17:43
1/3 anonim válasza:
A kreatin nem igazán jó ilyenkor, vizet tart vissza, ha nem iszol eleget lehet negatív hatása a vesékre. Ha köved van én konzultálnék az orvossal ezekkel a kiegészítőkkel kapcsolatban
2/3 anonim válasza:
A sima vitamin komplex elég lesz, de ez mellett egyél rendesen!
3/3 anonim válasza:
Mega vitaminokat, nagy adag vízben oldódót, sok kalciumot, sok c vitamint , szóval most mindent, ami terhelés a vesének jó kerülni.
A só se jó. Bonyolult kölcsönhatások vannak, számít a kő fajtája is, hogy mi a legfontosabb, ami kerülendő. Lehet érdemes a mű dolgokkal leállnod egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!