Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 14 órás repülés után normális...

14 órás repülés után normális hogy már 2. napja fáj a lábam?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy 24 éves lány vagyok, trombózishajlammal (leiden) és használtam veralvadasgatlot utazas soran, de picit aggodom nyilvan, mert elegge fajnak a labaim, az egyik picit jobban. Nem latom hogy egyik nagyobb lenne a masiknal vagy barmi. Hajszalerek talan erosodtek picit. Normalis ez? Tapasztalat? Nem akarok rohangalni a surgossegire, mert sajnos ahol lakom borzalmas a korhaz.. Mateszalka.

ma 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

"Nem akarok rohangalni a surgossegire"

Ne is, mert ez marhára nem az SBO-hoz tartozik. A kettőnek egyébként sincs semmi köze egymáshoz.

ma 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
1-es. Ha már ennyire értesz hozzá, igazán segíthetnél a kérdezőnek normális hangnemben.
ma 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Járásra fokozódik a fájdalom? Esetleg melegség érzés, pirosság?
ma 18:57
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem lenne bajom azzal, hogy bemenjek, de tudom, hogy itt milyen “ellátást” kapnék. Ezert szeretnék véleményeket kapni, főleg olyanoktól akik érintettek az ilyen témában.
ma 18:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem fáj jobban járásra, nem meleg.
ma 18:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Este fekvésnél is ugyanígy fájt. Olyan mintha lefutottan volna a maratont kb, ahhoz tudnám hasonlítani. Izomláz, gyengeség,
ma 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Ügyeletre elmehetsz és elmondhatod a problémáid. Ott úgysem orvos van, hanem mentősök, megnézik aztán ha semmi komoly akkor mehetsz haza. :) Nem fognak kinevetni. Vagy legkésőbb hétfőn keresd fel a háziorvost. Legalább megnyugszol.
ma 19:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Akkor nem hinném, hogy trombózis lenne. Az is lehet megerőltetted. Vagy talán még az időre is fájhat. Nekem szerencsére nincs trombózis hajlamom, vagyis nem tudok róla, de mióta ilyen hideg van nekem is fájnak a lábaim.
ma 19:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Nincs esetleg ápoló vagy orvos ismerősöd, akit felhívhatsz és tanácsot kérhetnél tőle?
ma 19:05
 10/14 anonim válasza:
vérrögött kaptál, repülőbetegség a magas légköri nyomáson ki szokott alakulni gyakran.
ma 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!