Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyukák adjak köptetőt a 10...

Anyukák adjak köptetőt a 10 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés

10 hónapos a kislányom,2 héttel ezelőtt volt egy nagyon taknyos,sleimes kohogéses idoszakunk (nekem is),szivtam az orrát,sos oldatoztunk,viszont azóta is nagyon hurutosan köhög es egyre rosszabb,sokszor hörög is,főleg alvás közbe,viszont az orra már nem folyik.Haziorvoshoz 3x vittem ezzel azóta,viszont 5mp ig hallgatja es azmondja o nem hallja (ott akkor éppen en sem) es azt mondja csak sava van a babának.

Viszont en is,anyósom is,es a csaladtagok is halljak hogy bizony ez hurutos kohoges.

Van babaknak vény nelkul kaphato kopteto 0 eves kortol,vegso elkeseredettsegemben meg szeretnem probalni

Szerintetek is megprobaljam?

ma 14:27
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve most 3 napja megint beteg,hanyt tobbszor,lazas volt,oklendezett,erre is csak azt monta hogy lazkup es kesz.
ma 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Árthatsz vele, én nem javaslom. Hallgass az orvosra és ne a gyerekeden kísérletezz, hanem csakis magadon.
ma 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!