Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom lenyelni a nagy...

Nem tudom lenyelni a nagy kapszulákat. Tippek, praktikák? Omega 3-at szeretnék szedni, de hatalmas..

Figyelt kérdés
Gyerek koromtól küzdök ezzel, biztosan vmi beidegződés,de sajnos nem tudom lenyelni a tablettákat, osszerágni meg tudom hogy nem egészséges dolog. A szirup van olyan hatásos? Vagyis az olaj. Konkrétan EPA, DHA szeretnék szedni

tegnapelőtt 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nőj fel
tegnapelőtt 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
39%

Az az egészségügyi szakdolgozó aki javasolta az omega 3 szedést az fog tudni segíteni hogy neked milyen formában ideális.

Ha nem javasolta senki akkor meg teljesen felesleges hisz egészséges változatos táplápkozással elegendőt viszünk be. Olajos mag, avokádó, halak

tegnapelőtt 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"osszerágni meg tudom hogy nem egészséges dolog"

Rosszul tudod.

Az omegát nyugodtan összerághatod, szétszedheted. Igen, az olaj is épp olyan hatásos, tekintve hogy a kapszulában is az van.

tegnapelőtt 13:12
 4/5 Metionin ***** válasza:
Összerághatod vagy szedj simán olajat. Én semmilyen gyógyszert nem tudok lenyelni, minden gyógyszer és egyéb van, amit por, rágható vagy folyékony formában be tudok venni.
tegnapelőtt 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Van patikai zselé, amivel könnyebb bevenni.
tegnapelőtt 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!