Nem tudom lenyelni a nagy kapszulákat. Tippek, praktikák? Omega 3-at szeretnék szedni, de hatalmas..
Figyelt kérdés
Gyerek koromtól küzdök ezzel, biztosan vmi beidegződés,de sajnos nem tudom lenyelni a tablettákat, osszerágni meg tudom hogy nem egészséges dolog. A szirup van olyan hatásos? Vagyis az olaj. Konkrétan EPA, DHA szeretnék szednitegnapelőtt 12:55
2/5 anonim válasza:
Az az egészségügyi szakdolgozó aki javasolta az omega 3 szedést az fog tudni segíteni hogy neked milyen formában ideális.
Ha nem javasolta senki akkor meg teljesen felesleges hisz egészséges változatos táplápkozással elegendőt viszünk be. Olajos mag, avokádó, halak
3/5 anonim válasza:
"osszerágni meg tudom hogy nem egészséges dolog"
Rosszul tudod.
Az omegát nyugodtan összerághatod, szétszedheted. Igen, az olaj is épp olyan hatásos, tekintve hogy a kapszulában is az van.
4/5 Metionin válasza:
Összerághatod vagy szedj simán olajat. Én semmilyen gyógyszert nem tudok lenyelni, minden gyógyszer és egyéb van, amit por, rágható vagy folyékony formában be tudok venni.
5/5 anonim válasza:
Van patikai zselé, amivel könnyebb bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!