Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » IBS-em van hasmenéssel. Javas...

IBS-em van hasmenéssel. Javasolta valaki a progastro-t. Tud róla valaki valamit? Vélemények?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is van, hasfogot hasznaltam mert pszichiatriai gyogyszerekkel ez abbahagyodott hala istennek. Az IBS velemenyem szerint stressz betegseg ahogy az orvos is mondta a reflux is. Pszichiatriai gyogyszerrel mind a ketto elmult.
tegnapelőtt 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Konkret neve Lopedium
tegnapelőtt 11:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Konkrétan a Progastro nevezetű készítmény érdekelne.

Ismerem a lopediumot, szedtem is de a végén hozzászokott a szervezetem és már az sem fogta meg a hasamat.

tegnapelőtt 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
A ProGastro probiotikum. Hasznos lehet, veszítenivalód nincs vele. Én próbáltam, és nekem rendbe tette az emésztésemet, de nekem nincs IBS-em.
tegnapelőtt 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szedtem. Nem old meg semmit. Ideig oraig vagy jobban
tegnapelőtt 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Lopedium + 1-2-3-4mg xanax naponta 1-1-1. Nekem ez oldotta meg. Tudom valakinek a ado-jat lopja a Xanax meg semmirekello mereg. De mindketto lelassitja a belmozgast. Nem fogsz hozzajuk szokni. En is szedem evek ota, orulok neki hogy napi bogyosat nyomok. Es tenyleg orulok mert ha nem lenne akkor fosnek tobbszor egy nap.

Hiszed vagy nem, elmebeteg otlet vagy nem, mereg kigyo otlet a Xanax vagy nem, de a benzodiazepine foleg a xanax belassitja a belmozgast. Lopediumhoz sem szoksz hozza, plane azert mert minel tobbszor szeded annal jobban kumulalodik a szervezetben hosszu tavon. Igen rettento kicsit, de egyre tobb. Nincs olyan, hogy a lopedium nem hat egyaltalan nullat. Opioid receptorokra hat a belben. A xanax raad. De persze a benzodiazepine mereg. Na mindegy, mondtam egy megoldast, nekem bevalt, tegy ahogy akarsz.

tegnapelőtt 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
A + 1-2-3-4 et arra ertettem, hogy lodd be hany mg kell neked mielott feleertes lenne. Pl 2mg vagy 4mg, 4 a max, de lehet tovabb menni 4mg rol vagy 6 mg rol lejonni ugyanugy nehez. De legalabb megszunik a problemad.
tegnapelőtt 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Progastro gyenge. Yiya erős, van többféle, ami kombinálva is szedhető, és a hasonló mennyiségű hatóanyagot tartalmazók is jók.

#6 Egyébként van kifejezetten mentális egészségre ható probiotikum is, pl. a Pszichobiotikum vagy mi, mert ha ennyire a témában vagy, akkor gondolom, nem újdonság számodra, hogy a tudomány teljesen rácuppant az utóbbi időben a bélflóra és mentális állapot kapcsolatára. Ha neked ennyire bejön a xanax és nem lehet rászokni, akkor térjünk vissza erre, amikor letetted és már 5 éve nem szeded, jó? Ha ezen múlott a beleid egészsége, akkor talán a körülményeid megváltoztatása is segítene (kevesebb stressz), de abból, amit és ahogy idehánytál, úgy tűnik, hogy a frusztráció rendesen letette nálad a kisszéket.

tegnapelőtt 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!