Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt itt valakinek endoszkópos...

Volt itt valakinek endoszkópos vesekő eltávolítása?

Figyelt kérdés

Ha igen tudna mesélni róla? Magáról a műtétről (hány napot volt kórházban, műtét utáni időszakról)

Utána kapott-e katétert stb.?

nov. 10. 12:27
 1/1 anonim válasza:

Húgycsövön keresztül vették ki a vesekövet, tehát vágás nélkül. Első nap vért vettek, vizeletet, beöntést csináltak.

Másnap délután volt a műtét, elaltattak, megcsnálták, utána kaptam katétert ami másnap reggelig volt bent. Közbe egész éjszaka fent voltam és vizet ittam hogy tisztuljon ki a véres dolog onnan. Reggel kivették a katétert és mondták, hogy menjek el pisilni. Elmentem pisilni, ami minden gond nélkül sikerült. Aztán mondták, hogy mehetek haza, hozták a papírokat.

A legrosszabb és legfájdalmasabb az egészbe az volt, amikor kivették a katétert. Egy nagyon enyhe alhasi fájdalmat éreztem utána egy pár napig, de kibírható volt.

tegnap 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!