Heti 1 üveg bor az sok?
27 éves nő vagyok, az utóbbi időben minden héten 1 üveg bort iszom. KB úgy néz ki hogy péntek este 1 pohár, szombat 3 pohár, vasárnap pedig a maradék, ami kB 2-3 pohárra jön ki így. A hét többi napján nincs pia, van hogy kívánom, de sose iszom. Colával hígítom, így szeretem.
Nagy az akaraterőm, tehát ha muszáj lenne abbahagyni akkor hagynám, de jól esik. Meg az utóbbi időben még becsúszik heti 1 alkoholos üdítő (pici 300ml-s), csak pénteken, amikor megyek a nagybevásárlásra akkor veszek.
Szerintetek ez már gázos?
Amúgy amikor olyan munkám volt, hogy hétvégén dolgoztam, akkor nem ittam. Tehát kibirom.
Egy hónapig ne igyál... Tehát ami még a poharadban van már azt se... Öntsd ki és egy hónap zero alkohol... Én 1.5 évig csináltam szóval tudom miről beszélek...
Amúgy szerintem nem vészes kategória bár végig iszod a hétvégét konkrétan még ha mennyiségre nem is sok...
Nemvolt. Beraktam a hűtőbe. Szoval a mai (vasárnapi) borozás kimaradt :D
Viszont többet cigiztem így, de azt is tudom majd kontrollálni.
Már többször bejött, hogy csak napi 6 szál. Most ezt is újra bevezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!