Hogyan tartsam bent az ételt?
Utóbbi 1.5 évben kihányom az ételt. Főleg a zsírosabbakat nem bírom, pedig nem eszek belőle sokat. Sülthús, rántott hús, sültkrumpli, stb… egyszerűen nem bírja a gyomrom vagy nem tudom. Mindent sütőben készítek el, a rántott húst is, minimális zsiradék hozzáadásával, de még így is rosszul leszek tőle. Fogytam is közel 30 kilót.
Gasztroenterológusnál voltam, hasi ultrahangon is, epémnek sincs baja, sem más bajom nincs. Magánklinikán voltam. Egy havi fizetésem ráment.
Meg voltam győződve, hogy ugyanaz a bajom, mint a mamámnak. Gyomorrákja van. Nekem hamarabb jelentkeztek a tüneteim, mint neki, gondolom ennyi idő alatt már megállapították volna nálam is, ha az van, nem? 22 éves vagyok. Azt mondták, hogy ez lelki eredetű dolog, mert makkegészséges vagyok. De akkor miért csak a zsírosabb ételekkel van bajom? Plusz érdekesség, hogy a nyers szalonnától nem vagyok rosszul. Ritkán eszem ilyen ételeket, most már kénytelen is vagyok kb csak rizst meg salátát enni, de megesik hogy attól is fáj a gyomrom. Kávétól, kakaótól is.
Mi lehet a bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!