Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Kb. 4 éve csak maximum havonta 1x van rendes székletem, emellett egyfolytában hányingerem van, hányok és sokat szédülök, a hasamnál is rendszeresen érzek diszkonfort érzetet, illetve sokszor ájulás érzetem van és van, hogy nem érzem a hőmérsékletet sem.

Sajnos a munkám miatt nincs időm állandó kivizsgálásokra járni, a háziorvosom is akárhányszor elküld valahová mindíg csak letudják annyival, hogy stressz valószínüleg, szedjek ezt azt, de semmi sem használt eddig és kezdek aggódni, viszont olyan mintha segíteni viszont senki nem szeretne.

Valaki nem tapasztalt hasonlót vagy sejti mi lehetne a baj?

nov. 7. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi folyadékot iszol egy nap?
nov. 7. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Hasonló nálam is, diszkomfort érzés folyamat, hányinger stb. Viszont ha bele gondolok, sose volt jó és dosem volt normális napi rutinom, gondolok itt étkezésre.

Szerintem szimpla ibs, vagy valami étel érzékenység lesz ez.

nov. 7. 22:23
 3/3 A kérdező kommentje:
2 liter vizet mindig megiszok.
nov. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!