Szerintetek aggódjak? Lehet a lázmérő a rossz? Volt egy bőrsebészeti beavatkozásom tegnap, és fáztam, megmértem a lázamat, először csak 37 1-2t Mutatott, viszont amikor vissza akartam tenni hirtelen átugrott 38.8 ra. Lehet hogy Sepsisem van?
Figyelt kérdés
Magán klinikán csináltattam, és a lázmérővel utána most legutoljára 37 kettőt mertem és 37.7 et a számban, viszont egyszer hirtelen valamiért amikor túl gyorsan vettem ki a hónom alól és vissza akartam rakni hirtelen átugrott nagyon magasra! Most rendkívül ideges vagyok! Nem tudom hogy a lázmérő a rossz, vagy tényleg hatalmas baj van? Mit tegyek? Ez már lehet hogy a Szepszis jele?
Hipochonder és pánik beteg is vagyok nyilvánvalóan, evvel diagnosztizálva is vagyok viszont most tényleg rendkívül félek mert van némi okom is rá!
nov. 7. 19:33
1/11 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem hogy szedek antibiotikumot is, ezt már a műtét előtt el kellett kezdeni szedni és most is szedem még!
nov. 7. 19:37
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vicces!
nov. 7. 19:52
4/11 anonim válasza:
A hónaljban ill. a test belsejében (magtemperatúra, szájban vagy végbélben) mért értékek között kb. 0,5° eltérés van, azaz hónaljban mérve alacsonyabb. Nem tudni, hogy milyen fajta hőmérővel mérted, de ugrálni nemigen szokott. Ha 38° felett lenne, akkor azt mérés nélkül is éreznéd, mint lázat, meleg bőrt.
5/11 anonim válasza:
Nem viccnek szánta. De a szájban és végbélben mért hőmérsékletből le kell vonni 0,5°-ot.
6/11 A kérdező kommentje:
Tescos 2000 forintos hőmérő !
nov. 7. 19:59
7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy éreztem hogy forró az arcom meg mindenem viszont most bevettem egy advilt és elmúlt!
nov. 7. 19:59
9/11 anonim válasza:
Mivel írtad, hogy pánikbeteg is vagy, simán lehetett attól is forró az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!