Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szúr a lábam között?

Szúr a lábam között?

Figyelt kérdés

Mi lehet ez?

A heregolyóim és a végbélnyílásom között körülbelül pont félúton, tehát lényegében telibe a lábam között, néha havonta 1-2 alkalommal előfordul hogy mondjuk egy nagyot tüsszentek, esetleg hirtelen köhögök vagy valamilyen módon megerőltetem magam, és nagyon erős szúró jellegű fájdalmat kezdek el ott érezni pár másodpercig, de oda is kell nyúlnom ilyenkor

Én nem értek az aranyérhez, de szerintem ez nem az mert azért ez elég messze van a végbélnyílástól

Ez mi lehet?

22/F

nov. 2. 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Prosztata esetleg nem lehet ludas?
nov. 2. 12:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Hát most hogy mondod..

A volt barátnőim általában gyógyszert szedtek, szóval nem védekeztünk gumival, és az összes egytől egyig visszatérő felfázással szenvedett

Utána mondta az egyiknek a nőgyógyásza hogy érdemes lenne nekem urológushoz mennem mert lehet hogy nekem van valami krónikus gyulladásom:/

nov. 2. 12:19
 3/11 A kérdező kommentje:
De én megmondom őszintén hogy eléggé félek ettől a vizsgálattól, biztos fájdalmas ha felnyúlnak a seggembe
nov. 2. 12:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem fájdalmas. Nem az vele a baj 😁
nov. 2. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:
A prosztata vizsgálat egyáltalán nem fáj, legfeljebb kellemetlen, de egy időben elkapott fertőzés könnyebben kezelhető.
nov. 2. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:

3!

Ha nagyvécézel,az fáj? Ugye,hogy nem. A vizsgálat sem fáj.

nov. 2. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:

A prosztatafertőzést amúgy nem túl könnyű kezelni, már csak a gyógyszerek farmakokinetikai sajátosságai miatt sem. Amúgy azt hiszem ha baja van a prosztatának, akkor tud fájdogálni mikor az orvos megujjaz. De hát be kell vállalni, mert eleve a fájdalom is információval szolgál.

#1 és #4 voltam

nov. 2. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:

7!

Ne így írd már neki, hogy "megujjaz", mert sose megy dokihoz!

Kérdező! Nekem negyedfokú aranyerem van,mégsem fájt a vizsgálat.

Ne légy már ilyen nyuszi. A prosztatagyulladás ha előrehalad,nagyon nehezen kezelhető!

Menj dokihoz.

nov. 2. 17:54
 9/11 anonim ***** válasza:

6.

Ha visszafele dugnák azt a kakit, az már fájna. A doki sem belülről nyúlkál kifele.

nov. 2. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:

9!

Mondom, hogy nem fáj! Ne írj már hülyeséget!

nov. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!