Agyhártagyulladás?
Figyelt kérdés
Merev tarkó, mintha nehezen tudnám tartani a fejem, néha fejfájás a szem környékén, halánték fájdalom? Nincs láz, hányinger, szerintetek az lehet?tegnap 20:09
1/7 anonim válasza:
Tudtommal az lázzal jár, de ha halálos betegséget kell diagnosztizálni, akkor azt ugye legközelebb nem itt kérdezed meg?
Szerintem csak a ülőmunkától vagy így, ha tippelni kellene.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a helytelen tartás, ami pl. mobiltelefon vagy laptop használatától van, merevvé teszi a nyakat és magyarázhatja minden panaszodat.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem emliteni hogy lamictal 100 mg-ot szedek aminek ritka mellekhatasa az agyhartyagyulladas
tegnap 20:22
4/7 anonim válasza:
Főbb tünetei:
- rendkívül erős fejfájás
- nyakmerevség
- magas láz
- megváltozott elmeállapot
A harmadikat nem írtad, a többi stimmel.
5/7 A kérdező kommentje:
Megvaltozott elmeallapot miert stimmel?
tegnap 20:32
6/7 drandrew112 válasza:
Ha elhiszed akkor az lesz... (viccen kívül, lelki úton sok betegséget előidézhetsz)
Viszont erre a kérdésre itt még orvos sem válaszolhat mert az elmondottak alapján semmit nem lehet teljesen biztosra megmondani és diagnózist megállapítani, kezelést meg főleg nem tudunk innen adni.
Háziorvoshoz kéne elmenni vagy ha úgy van akkor hívd a 1830-at (OSMZ orvosi ügyelet)
7/7 A kérdező kommentje:
Mar irtam az orvosomnak, biztos ami biztos
tegnap 20:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!