Seborrheás fejbőrre melyik sampon vált be nektek?
Figyelt kérdés
okt. 31. 11:55
1/6 anonim válasza:
Kenes sampont szoktam váltogatni headnshouldersszel. Változó, milyen márkájút.
Ami sokat számít nekem, hogy csak nagyja habot öblítem ki. Ugye nem az a cél hogy egyszer kírtsad a gombákat, hanem hogy következő hajmosásig folyamatosan gátolva legyenek.
Télen teszek rá hajolajat, hogy ne száradjon ki annyira.
(DM ből cseppentős üvegben van, E vitaminos, olyan a kupakja, mint a műszerolajnak.)
Így is heti 2x kell mosni, ha azt akarom, hogy igazán szép legyen.
2/6 anonim válasza:
A férjem már minden kipróbált és semmi sem segített. Sem gyógyszer, sem más. A fodrásza azt javasolta, hogy WU2 samponnal mossa a haját, az eredetivel, ne az illatosítottal. Kb. 1 hónap alatt nyom nélkül eltünt a betegsége. El se akartuk hinni, de így van. Tökéletesen meggyógyult.
5/6 anonim válasza:
Több testmozgás, rendszeres sport, és a szervezet ellenállóbb lesz, leküzdi magától.
6/6 anonim válasza:
tegnapelőtt 13:17
A seborrhea egy allergiás reakció, a hétköznapi jóindulatú élsztőgombákra/anyagcseretermékeikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!