Lassan 1 évtől nyakfájás ilyen fiatalon?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 24 éves fiú vagyok, 60kg szálkás testalkatú. Nem értem ezt az egészet, hogy lassan 1 évtől, mi okozhat ekkora fájdalmat. Már jártam millió és egy orvosnál, de senki nem mondd semmit, hogy mitől lehet, pedig már ki próbáltam mindent. Jártam rehabilitációs tornára, injekciós kezelésre, a gyógyszereket nem is mondom, itthon már rendes gyógyszertár van. És ez egyik napról a másikra "keletkezett", tavaly decemberben egy nap így keltem fel reggel, azt hittem csak elfeküdtem, de azóta is tart. Van amikor jobb, és tudok rendesen élni, de van amikor a fejemet egyszerűen mozdítani sem tudom, csak egyenesen nézni előre. Több neurológusnál jártam, azt mondták idegi alapon nincs probléma, ez ízületi probléma lesz. De ez mit jelent? Kezdek aggódni. Az orvosok mind azt mondták, hogy CT/Mri-re nem tesznek, mert fiatal vagyok, hogy felesleges. Nem, nem hazudok. Állandóan ezt mondják. Valaki kérem segítsen, mert már nem bírom. Előre is köszönöm.okt. 30. 16:13
1/1 anonim válasza:
ct mrre azért nem tesznek mert sokba kerül és ki van adva hogy hány embert küldhetnek oda és milyen panaszokkal; úgyhogy ha azt akarod hogy megszűnjenek a panaszok akkor saját magad fizess egy mr-t az nem káros úgy mint a ct
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!